Geen afsluitkosten  |  Verantwoord lenen  |  Laagste rente  |  Vrijblijvend en gratis een offerte  |  Eerlijk over lenen

Dienstverleningsdocument

Direct online aanvragen

U kunt bij ons direct online een aanvraag voor elke gewenste lening indienen. Het spreekt voor zich dat Kredietdigitaal veel waarde aan uw privacy hecht, daarom gaan we uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.

Voor elk doel een lening

Of u nu een auto wil kopen, wilt verbouwen of gewoon wat extra financiële ruimte nodig hebt. Er kunnen veel redenen zijn waarom u geld wilt lenen. Voor elke situatie is een ander type lening het meest geschikt.

Laagste rente

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke onderneming. Omdat we uitsluitend bezig zijn met bemiddelen tussen aanbieders en afnemers van leningen, kunnen we u de lening met de laagste rente aanbieden.

Bereken nu wat u kunt lenen

Offerte voor lening aanvragen

Waarom een dienstverleningsdocument?

Kredietdigitaal is eerlijk over lenen. Wij hechten waarde aan een goede voorlichting ook op het gebied van onze dienstverlening. Wij bieden u daarom voorafgaand aan het sluiten/kopen van een financieel product, conform de Wet op het Financieel Toezicht, een dienstverleningsdocument aan van onze dienstverlening en de daarbij behorende kosten.

Het verstrekken van een dienstverleningsdocument is wettelijk verplicht indien u van plan bent om een zogeheten complex product of hypothecair krediet aan te schaffen of daarover advies vraagt.

Dienstverleningsdocument

Een dienstverleningsdocument is bedoeld om u zo vroeg mogelijk in staat te stellen een bewuste keuze te maken uit de diensten en vormen van beloning.