Geen afsluitkosten  |  Verantwoord lenen  |  Laagste rente  |  Vrijblijvend en gratis een offerte  |  Eerlijk over lenen

Over ons

Direct online aanvragen

U kunt bij ons direct online een aanvraag voor elke gewenste lening indienen. Het spreekt voor zich dat Kredietdigitaal veel waarde aan uw privacy hecht, daarom gaan we uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.

Voor elk doel een lening

Of u nu een auto wil kopen, wilt verbouwen of gewoon wat extra financiële ruimte nodig hebt. Er kunnen veel redenen zijn waarom u geld wilt lenen. Voor elke situatie is een ander type lening het meest geschikt.

Laagste rente

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke onderneming. Omdat we uitsluitend bezig zijn met bemiddelen tussen aanbieders en afnemers van leningen, kunnen we u de lening met de laagste rente aanbieden.

Bereken nu wat u kunt lenen

Offerte voor lening aanvragen

Kredietdigitaal

Kredietdigitaal is een volledig zelfstandige en onafhankelijke onderneming. Onze dienstverlening bestaat uitsluitend uit het bemiddelen in consumptief kredieten, persoonlijke leningen, financial lease en daarbij behorende beschermingsproducten.

Kredietdigitaal maakt geen uitgebreide inventarisatie en voert ook geen (dure) adviesgesprekken met u, wij noemen dit Execution Only. Dit maakt het mogelijk om een financiering en/of verzekeringsproduct af te sluiten zonder advies van een medewerker van Kredietdigitaal.

Kredietdigitaal is eerlijk over lenen en dat geldt ook voor onze verdiensten. Voor het bemiddelen in consumptief krediet geldt dat wij alleen een vergoeding (mogen) ontvangen van de aanbieder. Deze provisie wordt alleen in de vorm van een doorlopende vergoeding uitbetaald. Deze provisie maakt onderdeel uit van de rente die u betaalt op uw krediet. Voor de bemiddeling van uw krediet betaalt u ons dus niets rechtstreeks!

 

Contactgegevens

Kredietdigitaal.nl
Stationsplein 8
8011 CW  ZWOLLE
T: 085 – 020 86 64
E: info@kredietdigitaal.nl
W: www.kredietdigitaal.nl

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 -17.30 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Bereken hoeveel u kunt lenen

De hoogte van het bedrag hangt af van uw wensen en financiële mogelijkheden. Kredietdigitaal stelt een verantwoorde lening voor u samen die bij u past. Hierbij houden wij rekening met zaken als uw inkomsten, lasten, kredietverleden en het doel van uw lening.