Geen afsluitkosten  |  Verantwoord lenen  |  Laagste rente  |  Vrijblijvend en gratis een offerte  |  Eerlijk over lenen

Veel gestelde vragen

Direct online aanvragen

U kunt bij ons direct online een aanvraag voor elke gewenste lening indienen. Het spreekt voor zich dat Kredietdigitaal veel waarde aan uw privacy hecht, daarom gaan we uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.

Voor elk doel een lening

Of u nu een auto wil kopen, wilt verbouwen of gewoon wat extra financiële ruimte nodig hebt. Er kunnen veel redenen zijn waarom u geld wilt lenen. Voor elke situatie is een ander type lening het meest geschikt.

Laagste rente

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke onderneming. Omdat we uitsluitend bezig zijn met bemiddelen tussen aanbieders en afnemers van leningen, kunnen we u de lening met de laagste rente aanbieden.

Bereken nu wat u kunt lenen

Offerte voor lening aanvragen

Antwoorden op veel gestelde vragen

Moet ik afsluitkosten of een bemiddelingsvergoeding betalen?

Nee, dat hoeft u niet. Het is zelfs wettelijk verboden om als bemiddelaar kosten te berekenen voor het bemiddelen bij een kredietaanvraag. Bemiddelaars ontvangen een vergoeding van de kredietverstrekkers. Kredietdigitaal zal geen kosten in rekening brengen zoals u kunt lezen in onze Dienstverleningsdocument.

Kan ik met een negatieve BKR-registratie een lening krijgen?

Nee, u komt niet in aanmerking voor een lening als u een negatieve BKR-registratie heeft.

Is het mogelijk mijn dure krediet(en) over te sluiten?

Ja, dat is mogelijk. Het blijkt dat er vaak een aanzienlijke besparing te realiseren is. Kredietdigitaal kan voor u kijken of een besparing in uw situatie haalbaar is. U kunt bij ons een aanvraag indienen en wij zullen u z.s.m. een voorstel doen.

Wanneer kan ik over het geld beschikken?

In het algemeen kunt u binnen 3 werkdagen, nadat wij de door u getekende offerte retour hebben ontvangen, over het geld beschikken.

Hoeveel kan ik lenen?

Op onze site staat een handige rekenmodule. Binnen een minuut heeft u een indicatie van hoeveel u kunt lenen.

Een BKR-toetst, wat is dat?

Alle kredietverstrekkers zijn wettelijk verplicht bij elke kredietaanvraag informatie in te winnen over het eventueel eerder afgesloten kredieten. Afgesloten kredieten worden namelijk door verstrekkers geregistreerd bij het BKR. Eveneens worden achterstallige betalingen doorgegeven. Alle financiele instellingen kunnen nu zien hoe het afbetalingsgedrag van een klant is/was.

Hoe geef ik een wijziging in mijn gegevens door?

Wilt u een adreswijziging of een wijziging van een rekeningnummer doorgegeven dan kunt U een wijzigingsformulier downloaden. U kunt deze invullen en op verschillende manieren aan ons versturen. We zullen uw gegevens dan up-to-date maken.

Hoe kan ik geld opnemen of mijn kredietruimte vergroten?

U kunt hiervoor onze contactformulier invullen. Voor een snelle afhandeling verzoeken wij u alle velden in te vullen. Graag in het tekstformulier uw verzoek duidelijk omschrijven. We zullen na het invullen van het formulier z.s.m. met u contact opnemen.

Hoe kan ik een extra aflossing doen of mijn huidige saldo opvragen?

U kunt dan contact opnemen met de maatschappij waar uw krediet loopt. Zij zullen u dan verder helpen.

Vraag nu uw Doorlopend Krediet aan

De hoogte van het bedrag hangt af van uw wensen en financiële mogelijkheden. Kredietdigitaal stelt een verantwoorde lening voor u samen die bij u past. Hierbij houden wij rekening met zaken als uw inkomsten, lasten, kredietverleden en het doel van uw lening.