Geen afsluitkosten  |  Verantwoord lenen  |  Laagste rente  |  Vrijblijvend en gratis een offerte  |  Eerlijk over lenen

Extra financiele ruimte

Direct online aanvragen

U kunt bij ons direct online een aanvraag voor elke gewenste lening indienen. Het spreekt voor zich dat Kredietdigitaal veel waarde aan uw privacy hecht, daarom gaan we uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.

Voor elk doel een lening

Of u nu een auto wil kopen, wilt verbouwen of gewoon wat extra financiële ruimte nodig hebt. Er kunnen veel redenen zijn waarom u geld wilt lenen. Voor elke situatie is een ander type lening het meest geschikt.

Laagste rente

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke onderneming. Omdat we uitsluitend bezig zijn met bemiddelen tussen aanbieders en afnemers van leningen, kunnen we u de lening met de laagste rente aanbieden.

Bereken nu wat u kunt lenen

Offerte voor lening aanvragen

Het is altijd handig om extra geld achter de hand te hebben voor de leuke dingen in het leven en voor onverwachte uitgaven.

Doorlopend Krediet

Een goede kredietvorm voor extra financiële ruimte is een Doorlopend Krediet met een lage rente en lage maandlasten. U kunt tot het afgesproken kredietlimiet geld om nemen. Ooit aan oversluiten van uw eventuele huidige leningen gedacht? Wij regelen het voor u.

Als u een krediet via ons heeft afgesloten en u heeft extra financiële ruimte nodig, dan kan u ons bellen of een emailtje sturen, wij zorgen dan dat direct het door u gewenste bedrag wordt overgeboekt! Ook als u al een gedeelte heeft afgelost en u heeft weer geld nodig, dan kunt u het geld weer opnemen tot aan uw kredietlimiet.

Rood staan is duur!

En vergeet niet dat rood staan een dure vorm van lenen is! Dat is zonde van uw geld. Met een Doorlopend Krediet van Kredietdigitaal bent u veel voordeliger uit!

 

Meer informatie

Vul nu onze aanvraagformulier in en wij geven u graag informatie over uw mogelijkheden.