Geen afsluitkosten  |  Verantwoord lenen  |  Laagste rente  |  Vrijblijvend en gratis een offerte  |  Eerlijk over lenen

Verbouwing eigen woning

Direct online aanvragen

U kunt bij ons direct online een aanvraag voor elke gewenste lening indienen. Het spreekt voor zich dat Kredietdigitaal veel waarde aan uw privacy hecht, daarom gaan we uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.

Voor elk doel een lening

Of u nu een auto wil kopen, wilt verbouwen of gewoon wat extra financiële ruimte nodig hebt. Er kunnen veel redenen zijn waarom u geld wilt lenen. Voor elke situatie is een ander type lening het meest geschikt.

Laagste rente

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke onderneming. Omdat we uitsluitend bezig zijn met bemiddelen tussen aanbieders en afnemers van leningen, kunnen we u de lening met de laagste rente aanbieden.

Bereken nu wat u kunt lenen

Offerte voor lening aanvragen

Het verbouwen van een woning kost vaak veel geld, meer dan u vaak verwacht. Meestal is dit geld vaak niet direct beschikbaar, waardoor men op zoek gaat naar andere mogelijkheden om een verbouwing te kunnen betalen.

Heeft u een koopwoning

Als u een koopwoning heeft, kunt u vaak gebruik maken van lagere rentetarieven als uw woning een overwaarde heeft. Dit kan door middel van het afsluiten van een WOZ krediet. Het voordeel van een Huiseigenaren krediet is dat u geen notaris-, afsluit- en eventueel taxatiekosten maakt. Welke u wel heeft als u een tweede hypotheek afsluit.

De rente die u heeft betaald is bij een verbouwing of bij onderhoud van de eigen woning fiscaal aftrekbaar. De rente is dus niet alleen bij een hypotheek fiscaal aftrekbaar, maar ook als u een krediet heeft afgesloten. 

Ook behoort het tot de mogelijkheden een Persoonlijke lening af te sluiten. Bij een persoonlijke lening weet u precies waar u aan toe bent, aangezien u een vaste rente en looptijd heeft. De maandlast zal gedurende de looptijd van de lening gelijk blijft. U weet dan meteen wat de financieringskosten voor uw verbouwing zijn.

 

Vraag nu uw Verbouwingskrediet aan

De hoogte van het bedrag hangt af van uw wensen en financiële mogelijkheden. Kredietdigitaal stelt een verantwoorde lening voor u samen die bij u past. Hierbij houden wij rekening met zaken als uw inkomsten, lasten, kredietverleden en het doel van uw lening.