Geen afsluitkosten  |  Verantwoord lenen  |  Laagste rente  |  Vrijblijvend en gratis een offerte  |  Eerlijk over lenen

Werkwijze

Direct online aanvragen

U kunt bij ons direct online een aanvraag voor elke gewenste lening indienen. Het spreekt voor zich dat Kredietdigitaal veel waarde aan uw privacy hecht, daarom gaan we uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.

Voor elk doel een lening

Of u nu een auto wil kopen, wilt verbouwen of gewoon wat extra financiële ruimte nodig hebt. Er kunnen veel redenen zijn waarom u geld wilt lenen. Voor elke situatie is een ander type lening het meest geschikt.

Laagste rente

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke onderneming. Omdat we uitsluitend bezig zijn met bemiddelen tussen aanbieders en afnemers van leningen, kunnen we u de lening met de laagste rente aanbieden.

Bereken nu wat u kunt lenen

Offerte voor lening aanvragen

Uit welke stappen bestaat mijn aanvraag voor een lening bij Kredietdigitaal.nl

Bij Kredietdigitaal kunt u uw lening of krediet in zijn geheel online regelen. Wij leggen u graag uit hoe dit werkt:

Kies de leenvorm die u wilt en die bij u past

Op de website van Kredietdigitaal vindt u alle informatie over de verschillende leenvormen die wij u kunnen aanbieden. U bepaalt zelf welke lening het beste bij u past.

Vraag uw lening online aan

Als u eenmaal weet welke leenvorm en welk bedrag u wilt, dan kunt u dit direct online aanvragen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Na het invoeren van uw onlineaanvraag, ontvangt binnen 24 uur een offerte van Kredietdigitaal. U kunt deze uitprinten en alles op uw gemak nalezen. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en U zit dus nergens aan vast.

Stuur de getekende offerte retour

Als u de offerte definitief wilt maken, vragen wij u om deze en de algemene voorwaarden te ondertekenen. Deze kunt u, samen met de documenten die worden gevraagd, retour sturen. Dit kan naar info@kredietdigitaal.nl.

Kredietdigiaal beoordeelt uw aanvraag definitief

Uw aanvraag en ingestuurde documenten worden nogmaals beoordeeld door de kredietverstrekker. Zij doen dit aan de hand van verschillende beoordelingscriteria. Zo weet u zeker dat u verantwoord leent en dat u de maandlasten kunt betalen.

De kredietverstrekker maakt het geld naar u over

Na de definitieve beoordeling ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht over de uitslag. Als deze positief is dan maakt de kredietverstrekker het geld over naar uw rekening. Als u alles opstuurt wat de kredietverstrekker van u nodig heeft, dan kan u al binnen enkele dagen over uw lening beschikken.

 

Vraag nu uw Doorlopend Krediet aan

De hoogte van het bedrag hangt af van uw wensen en financiële mogelijkheden. Kredietdigitaal stelt een verantwoorde lening voor u samen die bij u past. Hierbij houden wij rekening met zaken als uw inkomsten, lasten, kredietverleden en het doel van uw lening.